A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A szabadstrand bójáinál látták utoljára a fiatal rendőrt, mielőtt elnyelték a hullámok


Nem érkezett meg társaihoz a fiatalember, aki úszva indult vissza a túlpartról.


Ahogy arról korábban már beszámoltunk, folytatódik a keresés a Tisza-tóban csütörtök este eltűnt fiatalember után. Információnk szerint, egy – nem tiszafüredi – 23 éves rendőr barátaival, társaival töltötte szabadidejét Tiszafüreden.

Csütörtökön késő délután a jó fizikai állapotban lévő fiatalember a tiszafüredi Holt-Tisza átúszására vállalkozott, ami alap esetben számára nem volt megerőltető feladat. Sikeresen elérte a túlpartot, majd visszafordult, és társai arra lettek figyelmesek, hogy valamivel féltáv után, a szabadstrand szélét jelző bóják környékén eltűnt a vízben.

Azonban hiába indultak a keresésére, nem akadtak a nyomára.

Értesüléseink szerint az eset valamivel este hét óra után történhetett, a mentők nyolc óra környékén érkeztek a helyszínre, addigra a tűzoltóság és a helyi önkéntes mentőcsoport nagy erőkkel megkezdte az eltűnt fiatalember felkutatását.

Megerősített információnk szerint, az egyik szomszédos kikötőből kölcsönkért halradart is bevetették a kutatás során.

A keresés azonban péntek délig még nem vezetett eredményre, ám továbbra is zajlik, ezért a Tiszafüredi Szabadstrand pénteken már nem nyitott ki.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések