A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Volodin az amerikaiak képmutatására hívta fel a figyelmet


Az Egyesült Államok arra kényszerítette az európai uniós államokat, hogy lemondjanak az orosz energiaforrásokról, miközben ők maguk csaknem megduplázták az Oroszországból származó kőolajszállításaikat - közölte Vjacseszlav Volodin, a Duma elnöke.


Itt kettős mérce van érvényben. Most pedig magyarázzák meg az európai politikusok és tisztviselők, miért kellene polgáraiknak eltűrniük Biden áremeléseit

- hangsúlyozta Volodin.

Emlékeztetett arra, hogy Biden március elején bejelentette, hogy az Egyesült Államok tilalmat vezet be az Oroszországból származó olaj-, gáz- és egyéb energiaszállításokra.

"Az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériumának Energia Információs Hivatalától származó adatok azonban ennek az ellenkezőjét mutatják. Az Oroszországból érkező kőolajszállítások márciusban majdnem megduplázódtak februárhoz képest, 2,325 millió hordóról 4,218 millió hordóra" - írta a Duma szóvivője Telegram-csatornáján.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések