A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

The Guardian: Orbán még mindig küzd a nagy népességcsere ellen


A brit liberális lap szerint a magyar miniszterelnök nem akarja lecserélni a magyar lakosságot nem fehér bevándorlókkal.

A The Guardian arról írt, hogy Orbán Viktor újfent hitet tett a „nagy európai lakosságcserével” szembeni küzdelem mellett, amit egyben „öngyilkossági kísérletnek” nevezett. A brit liberális lap ennek kapcsán idézte Orbán Viktor miniszterelnök május 16-ai, alig két nappal egy ezáltal az ideológia által befolyásolt amerikai tömeggyilkosságot követően tett nyilatkozatát, melyben úgy fogalmazott:

öngyilkossági kísérletnek látom a nagy európai lakosságcsere programját, amely a hiányzó európai keresztény gyerekeket más civilizációkból érkező felnőttekkel, migránsokkal akarja pótolni”.

A lap kedvesen hozzátette, hogy a nyilatkozat után a magyar kormányfő már jobboldali amerikai szövetségeseivel vitathatta meg ezt az elméletet a Budapesten rendezett CPAC konferencián, ahol a szervezet elnöke egyebek mellett egyenesen az abortusz betiltását javasolta, mint lehetséges megoldást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések