A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sztárperből sztárperbe: Brad Pitt beperelte Angelina Jolie-t


Jolie eladta a részesedését közös szőlőbirtokukból egy orosz oligarchának. A volt férjének ez nem nyerte el a tetszését.

A színész szerint volt felesége ezzel „kárt akart okozni” neki, mert Jolie a döntésével arra kényszerítette, hogy „egy mérgező kapcsolatokkal és szándékokkal rendelkező idegennel” társuljon.

Jolie és Pitt még a házasságuk előtt, 2008-ban többségi tulajdont vettek egy dél-franciaországi házat és szőlőültetvényt magában foglaló francia cégben, a Chateau Miraval SA-ban. A színészpár hat évvel később házasodott össze, Pitt pedig azt állítja, megegyeztek abban, hogy a másik engedélye nélkül nem adják el részesedésüket.

Ennek ellenére Pitt most azt mondja, Jolie az engedélye nélkül adta el részesedését

egy luxemburgi szeszesital-gyártónak, amelynek Jurij Shefler orosz oligarcha a vezetője.

A papírok szerint Jolie az eladással „megpróbált kárt okozni”, mert a papírok szerint Shefler „kétes szakmai társulásokkal szerzett hírnevet”, a vele való kapcsolat pedig „veszélyezteti a Pitt által gondosan felépített márka hírnevét”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések