Hirdessen itt

Szlovák liberális lap: Új típusú diktatúra jött létre Magyarországon


A szlovák lap szerint ez az új diktatúra a szavazók folyamatos ijesztgetésén és nagy – a nemzetről, a nemről, a történelemről és a máról szóló – hazugságokon alapul.

A Denník N szlovák nyelvű lap online felületén megjelent egy véleménycikk arról, ahogy a szerző a pandémia után elutazott Budapestre a Richard Wagner Fesztiválra. A fesztivál részletezése helyett viszont a szerző leírta, hogy gyermekkorában szeretett Magyarországra járni, mivel úgy tűnt neki, mintha Nyugaton lenne.

Most viszont úgy érzi, mintha visszatérne a vasfüggöny mögé.

Szerinte egy új típusú diktatúra jött létre Magyarországon, amely a szavazók folyamatos ijesztgetésén és nagy hazugságokon – a nemzetről, a nemről, a történelemről és a máról – alapul.

Michal Hvorecky szerint „a klánszerű kleptokrácia az interneten hamis hírek létrehozásával és terjesztésével, valamint a közszolgálati médiát felváltó masszív állami propagandával tartja magát a hatalomban”. Hozzátette, hogy szerinte egymillió csalódott ember vándorolt ki az elmúlt évtizedben az országból, amely családbarátnak reklámozza magát.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések