A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szivárgott a gáz Békéscsabán


Vasárnap is akadt munkájuk a Békés megyei tűzoltóknak.


Égett a cserjés és az aljnövényzet vasárnap reggel Békéscsabán, a Kerek tanya közelében. Az ötven négyzetméteren égő vegetációt a helyi hivatásos tűzoltók vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd a területet átvizsgálták.

A délutáni órákban ismét egy területtűzhöz riasztották Békés megye tűzoltóit. Ezúttal Mezőberény településen, a Dózsa György utcában gyulladt ki az elszáradt aljnövényzet, ahol a tűz a szomszédos telkekre is átterjedt. Az esethez riasztott mezőberényi, valamint békéscsabai hivatásos tűzoltók a tüzet négy vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd a területet átvizsgálták. A tűz lakóingatlanokra nem terjedt át, az eset során senki sem sérült meg.

Szivárgott a gáz egy családi ház portáján vasárnap reggel Békéscsabán, a Csokonai utcában. Az esethez riasztott helyi hivatásos tűzoltók az anyagfáradás miatt megrepedt gázvezetéket és környezetét biztosították, majd a területet átadták a gázszolgáltató munkatársainak. Az eset során senki sem sérült meg.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések