Közlekedési balesetek és közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek a Békés megyei rendőrök hétfőn.


A police.hu beszámolója szerint Békés megyében hétfőn két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Csanádapácán, a Batthyány utca és a Szent Gellért utca kereszteződésében 13 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és összeütköztek. A kerékpáros könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, a Kórház utca és a Telep utca kereszteződésénél 14 óra 30 perc körül egy kerékpáros lány ki akart hajtani az úttestre, de nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A 14 éves lány könnyebben megsérült. A személygépkocsi vezetőjének nincs jogosítványa, ezért őt a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették és engedély nélküli vezetés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Két férfival szemben intézkedtek a rendőrök közokirat-hamisítás gyanúja miatt hétfőn a méhkeréki közúti határátkelőhelyen. Egy román állampolgár ír honosságú személygépkocsijának a forgalmi engedélyéről, egy kanadai állampolgárnak pedig a vezetői engedélyéről állapították meg, hogy nem eredeti. Mindkét esetben a Sarkadi Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei hétfőn elfogtak és előállítottak egy budapesti férfit, akit nagyobb értékre elkövetett csalás bűntett miatt köröztek. A 39 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!