A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Puzsér Márki-Zayról: Nem elég, ha valaki Mózesnek képzeli magát, de nem tudja, merre vezet az út


„Vannak súlyos alkalmassági, szakmai [...] és bizonyos emberi hiányosságok” – fogalmazott a publicista a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltjéről.

Puzsér Róbert a Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában reflektált arra a hírre, miszerint nem váltották le Márki-Zay Pétert az általa alapított Mindenki Magyarország Mozgalom (MMM) éléről.

A publicista a műsorban elmondta: már nem híve Márki-Zaynak, pedig a kampányban úgy gondolta, a hódmezővásárhelyi polgármester „alternatívát nyújthat a politikai osztállyal szemben”. Mint Puzsér fogalmaz, ő abban bízott, hogy Márki-Zay az „ellenzékváltást” rendszerváltássá bővíti. „Hát ebből semmi nem lett” – szögezte le.

Vannak súlyos alkalmassági, szakmai [...] és bizonyos emberi hiányosságok”

– fogalmaz a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltjéről Puzsér.

A publicista hibaként rótta fel Márki-Zaynak, hogy „mindent mindenkinél jobban kell tudnia”. Puzsér szerint az egykori miniszterelnök-jelölt „meg akarja váltani a magyarságot, csak semmi nincs nála ehhez”.

Nem elég, ha valaki Mózesnek képzeli magát, de nem tudja, merre vezet az út a Kánaánba”

– mondta Puzsér. 

Elárulta azt is: még a kampány során beszélt Márki-Zay Péterrel, ahol próbálta elmagyarázni neki, mi az, amit másképp kellene csinálnia, de elmondása szerint két perc után rárakta a telefont Márki-Zay, azzal az indokkal, hogy megérkezett egy fontos helyszínre. A két fél azóta sem beszélt egymással Puzsér szerint. 

A teljes adást visszahallgathatja itt:



Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések