A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pszichiátrián kezelik a sofőrt, aki a buszban felejtette az óvodás kislányt


A történteket szakértők bevonásával vizsgálják.

Ahogy arról a Napi Újság is beszámolt, pénteken életét vesztette az a négyéves kislány, akit még kedden felejtettek egy kisbuszban Tomajmonostorán. 

A Bors cikkében felidézte, hogy a járműben 50 fokig kúszott a hőmérséklet, a kislány szervezetének pedig reggel nyolctól délután háromig kellett ezzel a hőséggel dacolnia. Miután rátaláltak, azonnal a kórházba szállították mentőhelikopterrel, azonban az orvosok kitartó küzdelme ellenére pénteken elhunyt. Egy szakértő a lapnak arról beszélt: hogy amin a gyermek keresztül ment, egy felnőtt sem élte volna túl.

Pszichiátriára került a kisbusz sofőrje

A pénteki tragikus hírt követően már nem foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés, hanem 

halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz a rendőrség. 

A Tények információi szerint a sofőrt, T. Istvánt az eset óta pszichiátrián kezelik. A falu lakói öngyilkosságtól féltik – hangzott el a TV2 híradásában.

Szakértők bevonásával vizsgálják a történteket

Amióta országos nyilvánosságot kapott az eset, sokan azt találgatják, mi történhetett pontosan. A szojon.hu, Szolnok megyei portál arról adott nemrég hírt, hogy a történteket a szakértők bevonásával zajló rendőrségi vizsgálat tisztázza majd.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések