A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bayer: A Mirotvorec-listát 2014-ben kezdték szerkeszteni „vidám nácik”


A publicista kíváncsi lenne Timmermans véleményére a Mirotvorec-csoport halállistája kapcsán.

Ahogy arról a Napi Újság is beszámolt, Bayer Zsolt is felkerült az ukrán Mirotvorec csoport halállistájára. A Hír TV műsorvezetője erről a vasárnap adásba kerülő Bayer showban is elmondta a véleményét.

„Ha pár mondatban összefoglalná mondjuk Timmermans elvtárs – mondjuk két szellőztetés között –, hogy mit gondol arról, hogy a szeretve tisztelt Ukrajnában ilyen lista van” – tette fel a kérdést Bayer Zsolt. A műsorvezető rámutatott arra is, hogy ezt a listát 2014-ben kezdték szerkeszteni „vidám nácik”, tehát ez nem a háborúval hozható összefüggésbe. 

Majd kitért arra, hogy ezen a listán világhírű művészek is szerepelnek, továbbá uniós kormányfők és miniszterek – tette hozzá.

Bayer ezután azzal folytatta a gondolatmenetét, hogy „mit szólna, (Timmermans – szerk.) hogyha Magyarországon egy náci szervezet ilyen listákat gyártana, és mondjuk rátennék »Magyarország ellenségei« címszóval Timmermans elvtársat, Von der Leyen elvtársnőt? És van még egy két ötletem” – hangzott el.

„Ha az ukránoknak szabad, nekünk is?”

„Ha az ukránoknak szabad, mert éppen fel kell venni őket az Unióba, és ők jó elvtársak, akkor vajon nekünk, akik bent vagyunk szabad-e?”

  – folytatta a showman.

„Ezek kínzó kérdések, hátha egyszer választ kapunk rájuk” – zárta gondolatait a témában Bayer Zsolt.

Az említett videórészletet alább tekinthetik meg:



A teljes adást június 12-én vasárnap 21.10-től tekinthetik meg a Hír TV műsorán.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések