A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Perintfalvi: Csoda, hogy Zelenszkij még nem roppant össze a hatalmas felelősség alatt


„Vajon Kövér László mivel küzdene, ha ő lenne Zelenszkij?” – tette fel a kérdést Perintfalvi.

Kövér László szombaton, a nemzeti összetartozás napján nyilatkozott a HírTV-nek, amikor kifejtette, hogy az ukrán elnök fenyegetőzése „személyes, pszichés probléma”. Az LMBTQ-párti feminista katolikus teológusnő, Perintfalvi Rita se bírta megállni, hogy ne reagáljon a nyilatkozatra. „Vajon Kövér László mivel küzdene, ha ő lenne Zelenszkij?” – tette fel a költői kérdést Perintfalvi.

A teológusnő kifejtette, hogy mindig is gyűlölte, amikor egy politikai vitában az egyik fél valódi érvek hiányában azzal érvel, hogy a másiknak pszichés problémái vannak. 

Csak kérdeznék néhányat Kövér Lászlótól, hátha rájön mekkora ostobaságot mondott.

Szóval: Mikor volt Kövér László utoljára háborúban? Vagy mikor fogtak rá utoljára gépfegyvert? Mikor kellett naponta egy olyan ország élén állnia, ami a világ egyik legerősebb és legfanatikusabb hadseregével vív háborút már több mint 100 napja? Mikor kellett naponta szembenéznie azzal, hogy az országa civil lakosságát is halomra mészárolják, belelövik a jelöletlen tömegsírokba? Mikor kellett percről percre olyan híreket olvasnia, hogy hazájában nemcsak a nőket, de a gyermekeket és a férfiakat is kegyetlenül megerőszakolják az orosz agresszorok? Mikor kellett Kövérnek végignéznie, hogy a haza földjét naponta honfitársai ezrei hagyják el, hogy az életüket mentsék? S mikor kellett Kövérnek a saját országát védő(!), azaz honvédő háborújához külföldi segítségért könyörögnie?” – tette fel a kérdést Perintfalvi.

Zelenszkij egy csoda

A teológusnő megkérdezte a követőit, hogy tényleg van olyan ember a földön, aki úgy gondolja, hogy egy ilyen rendkívül nehéz élet-halál harc közepette akad olyan, aki nem küzd pszichés problémával? „Vagyis létezhet olyan ember, politikus, elnök, akárki, aki nem napi szinten traumatizálódik a sokkoló események hatására? És Zelenszkij mégis kitart! Már több mint 100 napja!

Szerintem az a csoda, hogy még nem roppant össze egy ilyen hatalmas felelősség terhe alatt.

Most komolyan, Kövér meg azt rója fel neki, hogy nem volt elég udvarias, amikor azért könyörgött, hogy valaki segítsen már végre?! Ja meg, hogy beolvasott a magyaroknak és elmondta, hogy nem hiszi el, hogy a kiontott ukrán vér kevesebbet ér az olcsó gázolajnál?”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések