A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Niedermüller: „Trianonnak is köszönhetően” a magyarok jobban élnek Romániában és Szlovákiában


Erzsébetváros DK-s polgármestere úgy véli, nem mindenkire terjed ki az „orbáni összetartozás”.

A Momentum politikusához, Fekete-Győr Andráshoz hasonlóan Erzsébetváros DK-s polgármestere is meglepő kijelentést tett a nemzeti összetartozás napján.

Míg Fekete-Győr „Sláva Ukrayíni!” felkiáltással ünnepelte Zelenszkij pártjának az ALDE-hoz való csatlakozását, addig Niedermüller „bezzegromániázva” méltatta a 102 évvel ezelőtti trianoni békeszerződést közösségi oldalán.

„A nemzeti összetartozás napján gondoljunk azokra, akikre nem terjed ki az orbáni összetartozás”

„A nemzeti összetartozás napján gondoljunk azokra, akikre nem terjed ki az orbáni összetartozás: az alul fizetett pedagógusokra, az összeomlott egészségügyet a hátukon cipelő orvosokra és ápolókra, a megélhetési gondokkal küszködő szociális munkásokra, a kilátástalansággal küszködő közmunkásokra, azokra a fiatalokra, akik úgy hagyják maguk mögött Orbán Magyarországát, hogy hátra sem néznek, a csirkefarhátat sem megfizetni tudó idősekre, a társadalom perifériájára szorult honfitársainkra, és sorolhatnám” – kezdte bejegyzését a baloldali kerületvezető.

Majd azzal folytatta:

És gondoljunk azokra a magyarokra is, akik Trianonnak is köszönhetően ma jobban élnek Romániában, Szlovákiában, és a többi környező országban, mint mi itthon Magyarországon.


„Nekik megmaradt a szabadság, a nyílt társadalom, az Európához való tartozás, a jobb élet, a jövő reménye”

„Orbán, a hazugságokra épülő politika, az olcsó ostoba nacionalista demagógia, a mindent eluraló korrupció megmaradt nekünk, nekik pedig megmaradt a szabadság, a nyílt társadalom, az Európához való tartozás, a jobb élet, a jövő reménye” – zárta gondolatait Niedermüller Péter.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések