A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meghan és Harry megmutatták kislányuk arcát


Sussex hercege és hercegnője megosztott egy a windsori Frogmore Cottage-ban készült képet lányukról, Lilibetről. A mosolygós kép a kislány első szülinapi piknikjét örökíti meg. 

Harry herceg és Meghan a királynő tiszteletére nevezte el Lilibetnek második gyermekét. Azt nyilatkozták, hogy hihetetlenül meghatódtak a születésnapi jókívánságokon, melyekkel a kislány születésnapja alkalmából halmozták el őket – írja a BBC.

Elárulták, hogy pénteken az Egyesült Királyságban jártak a királynő jubileumi ünnepsége alkalmából. 

A pár 2020 óta először jelent meg nyilvánosan Nagy-Britanniában, amikor részt vettek a királynőt méltató hálaadó istentiszteleten a Szent Pál-székesegyházban.

A múlt héten lett volna az első alkalom arra, hogy az uralkodó találkozzon dédunokájával, aki a kaliforniai Santa Barbarában született, ahol ma is élnek.

Lilibet, aki szombaton ünnepelte első születésnapját, a képen halványkék ruhában, fehér masnival a hajában látható. 

A fotót a család egyik barátja, Misan Harriman készítette egy pikniken, amelyen a család és a közeli barátok vettek részt – mondta a herceg és a hercegnő szóvivője.



Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések