A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Megdöglesz!” - összevissza szurkálta áldozatát a tarcali vérengző


A férfi hosszú időre rács mögé kerülhet.


Tavaly áprilisban a 32 éves tarcali férfi éppen otthon volt, amikor barátja hirtelen beállított hozzá, ahogyan ezt máskor is tette, de ezúttal nem részesült meleg fogadtatásban. Az agresszív férfi megkérdezte barátjától, hogy mégis mit keres ott nála, majd ordítva felszólította, hogy takarodjon, mert megöli. A konyhából felkapott egy 32 centiméteres kést, és hét alkalommal has, mellkas, nyak és kartájékon megvágta, megszúrta barátját, közben folyamatosan azt kiabálva, hogy „megdöglesz!”

A sebesült férfi a ház teraszára rogyott, de még volt annyi ereje, hogy telefonon segítséget kérjen testvérétől.

A férfi annyira agresszívan viselkedett, hogy a rendőröknek testi kényszert kellett alkalmazniuk vele szemben.

A megtámadott férfi 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, egyes őt ért szúrások életveszélyes belső vérzést okoztak nála.

A gyors és szakszerű orvosi segítség nélkül valószínűleg meghalt volna – olvasható az ügyészség hivatalos oldalán.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat, valamint a letartóztatásban lévő büntetlen előéletű férfival szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott feltételes szabadságra bocsátás nélkül - írja a Tények.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések