Hirdessen itt

Avartűz volt Létavértesen, Debrecenben és Hortobágy közelében is


Megdőlt fákhoz és balesetekhez is vonultak a megyei tűzoltói.


Egy juharfa megdőlt a debreceni Szegedi Gergely utcában tegnap. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel avatkoztak be. Egy tölgyfa miatt vonultak a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók is szerdán. A Kiskastély utcában a fa egyik ága lehasadt, a gyalogos forgalomra veszélyt jelentette. Emelőkosaras gépjárműn át levágták az ágat – tudatta a katasztrófavédelem.

Szerda délben egy autó árokba hajtott Nádudvar közelében, emiatt riasztották a püspökladányi hivatásos tűzoltókat. A tűzoltók elvégezték az áramtalanítást, a mentőszolgálat pedig egy embert kórházba szállított.

A száraz avar égett kétezer négyzetméteren Létavértesen, a Víztorony utcában. A tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Debrecenben, a Szabolcs utcában egy elhagyott telken, ezer négyzetméteren égett a gaz. A tűzoltók itt is egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. Délután Nyírmihálydiban, a Bátori utcában volt tűz, egy hektáron égett a gaz, melyet a nyíradonyi hivatásos tűzoltók oltottak el. Nádas égett Hortobágy közelében, a 33-as számú főút mellett. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fékezték meg a tüzet. Később a legelő égett Egyek külterületén, a település tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat. Késő délután ismét Debrecenben volt tűz, a Kolónia utcában. A gaz égett, melyet egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltott el a debreceni egység.

Egy autó és egy robogó ütközött össze Debrecenben, a Pallagi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és az üzemanyagfolyást megszüntették.

Négy tettenérés

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány összesen öt személyt fogott el, közülük egy embert az ellene érvényben lévő körözés alapján, négy főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 12 személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések