A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mások bankkártyájával fizetett, de parfümöt és dohányterméket is lopott egy Debrecenben élő férfi


A Debreceni Rendőrkapitányság információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett, és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 38 éves férfivel szemben. A gyanúsított néhány hete szabadult a börtönből.

A nyomozás adatai alapján a férfi május 7-én Debrecenben az utcán talált egy bankkártyát, amivel több alkalommal fizetett. Egy másik esetben, május 16-án egy szórakozóhelyen, alkalmi ismerősétől lopta el annak bankkártyáját. A kártyát több alkalommal használta, illetve készpénzt is sikerült felvennie. Tettét nagyban megkönnyítette az, hogy a lopás előtt kifigyelte a PIN kódot.

A gyanúsítás szerint a Debrecenben élő, de lakcímmel nem rendelkező férfi az elmúlt hetekben több mint húsz alkalommal az eladók figyelmét elterelve – dohánytermékeket és értékes parfümöket lopott el különböző üzletekből. A rendőrök június 8-án elfogták. Gyanúsítotti kihallgatásakor részletes beismerő vallomás tett. A nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozásra, amit a Debreceni Járásbíróság június 9-én elrendelt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések