A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Márki-Zay embere szerint nem igaz, hogy Márki-Zay megbukott


A politikushoz köthető Kossuth Körök egyik tagja kiállt a baloldal korábbi miniszterelnök-jelöltje mellett.

Május elején tartották a Hódmezővásárhely melletti Mártélyon a Kossuth Körök országos találkozóját. A rendezvényen a bicskei Kossuth Kör tagja Márki-Zay Péter közéleti tevékenységről is elmondta véleményét.

„Márki-Zay Péter az egyetlen olyan politikus, aki a választásból emelt fővel ki tudott jönni”

„Mindenképpen folytatnunk kell a Kossuth Körök megerősítését. Nagyon jó látni, hogy az emberek az ország minden részéről keresik a helyi Kossuth Köröket, mert azt látják, hogy mi nem állunk le ezzel a küzdelemmel, amelynek célja Magyarország szebbé, jobbá, sikeresebbé tétele” – hangoztatta Bognád János. Mint fogalmazott:

ez mindenképpen visszaigazolás: nem igaz az a propaganda, hogy megbukott Márki-Zay Péter”.

Bogdán János hozzátette, szerinte „Márki-Zay Péter az egyetlen olyan politikus, aki ebből a választásból emelt fővel ki tudott jönni, mert becsülettel csinálta végig a választást ő és a csapata is”.

Így köthetőek a Kossuth Körök Márki-Zayhoz

Mint az a cikkünkhöz csatolt fotón (fenti kép) is jól látható, cikkünk írásakor már a Kossuth Körök weboldalát megnyitva is Márki-Zay Péter arcképe, a politikus által alapított Mindenki Magyarországa Mozgalom logója, valamint arculati elemei köszönnek rá az érdeklődőkre.

Nem meglepő tehát, hogy Márki-Zay Péter bukását egy olyan személy cáfolja „propagandára” hivatkozva, aki a politikus által alapított mozgalom színeiben úszó weboldal által hirdetett szervezet tagja.

A bicskei Kossuth kör vezetőjének nyilatkozatát alábbi videóban hallgathatja vissza:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések