A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lopás közben megéhezett a salgótarjáni pékséget kifosztó férfi


Rendőrkézre került az a 33 éves férfi, aki kifosztotta egy salgótarjáni pékség telephelyét.


– A salgótarjáni férfi március 14-én az esti órákban a nyitott kapun át ment be egy megyeszékhelyi pékség telephelyére, majd a raktáron keresztül az üzemrészleghez sietett, ahol fogyasztott az elkészített kenyerekből – írja hírportálunkhoz eljuttatott közleményében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság. 

Miután jóllakott, magához vette a pékség tulajdonában lévő kiszállító tehergépkocsi kulcsát, majd az autóhoz ment és beindította azt. Mire elindult vele, addigra bezárták a telephelyet, így mivel nem tudott kihajtani onnan, ezért nekihajtott az ott lévő kerítésnek. Ezután visszament a telephely egyik irodájába és leszakította az ott lévő állványra rögzített lemezkazettát, majd magával vitte.

A rongálással a férfi közel 100 ezer forint kárt okozott a pékségnek. A rendőrök a telephely közelében találták meg az eldobott lemezkazettát a benne lévő értékekkel, így az visszakerült jogos tulajdonosához.  

A férfit a napokban sikerült beazonosítani a nyomozóknak, június 22-én pedig el is fogták őt, majd jármű önkényes elvétele bűntett és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A salgótarjáni illető elismerte a bűncselekmények elkövetését.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések