A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Levideózták az ütlegelést, elkapták a rendőrök a tettest


A rendőrök két órán belül azonosították és elfogták azt a 30 éves férfit, akiről videófelvétel készült, hogy önuralmát elveszítve ütlegelt egy földön térdeplő másik férfit az egyik szegedi szórakozóhely előtt.


Az egyik legnagyobb közösségi portálon kezdett el terjedni az utóbbi napokban egy bántalmazásról készült videó, ami a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozóinak figyelmét sem kerülte el. A felvételen az látható, hogy egy férfi önuralmát elveszítve ütlegelt egy másik, földön térdeplő férfit egy szegedi szórakozóhely előtt.

A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatták, aki tettét elismerte. Elmondta, hogy a sértettel kapcsolatban korábbról különböző kétes eredetű híreket hallott, majd amikor ezzel kapcsolatban kérdőre vonta őt, a férfi megsértette.   

Ellene garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések