A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csütörtökön újra bíróság elé áll nógrádi a férfi, aki részegen megkéselte fiát


Egy pálinkásüveg miatt pattant ki a balhé és csak a szerencsén múlt, hogy a fiú túlélte a történteket.


A Balassagyarmati Törvényszék tájékoztatása szerint csütörtökön reggel 9-től 7 tanú vallomásával folytatódik annak az ügynek a tárgyalása, amelyben egy férfi erősen ittas állapotban otthonában feleségével és fiával hangosan kiabálni kezdett, majd egészen tettlegességig fajultak az események. Mindez még 2020. október 11-én reggel történt. Fia, megelégelve a kiabálást, bement apja szobájába és elvette tőle a pálinkásüveget, s azt mondta neki, hogy ha csendben marad, visszakapja azt.

Ez a lépés csak átmenetileg nyújtott megoldást, hisz kisvártatva az apa újra hangoskodni kezdett, sértegette családtagjait, majd azt kiabálta fiának: „Megdöglesz, ha nem hozod vissza a pálinkát. Elvágom a torkod, megöllek.” A fiú ekkor visszament a szobába, majd a kanapén részegen fetrengő apjától azt kérte, hogy fejezze be, amit művel. Ekkor a vádlott „megöllek” felkiáltással felkapta a mellette lévő kis asztalon található, nagyjából 10 centiméter pengehosszúságú kést és fiát egy hirtelen mozdulattal szívtájékon mellkason szúrta.

– A sértett a bántalmazás következtében a mellkas baloldali elülső részén, a középső kulcscsonti vonalban, az V.-VI. borda felett szúrt sérülést, valamint a bal kéz második ujj alappercén 1 centiméteres vágott sérülést szenvedett. A mellkasra irányított szúrás a mellüregbe nem hatolt, ehelyett 3 centiméter hosszú lefutás után a bőr alatti szövetek között vakon végződött – fogalmaz a Balassagyarmati Törvényszék az ügy leírásában.

A fiú sérülései végül szerencsére nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülések lettek, ugyanakkor mivel a szúrás szívtájékon érte őt, csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt életveszélyes, vagy kissé nagyobb erejű szúrás esetén akár halálos kimenetelű szívsérülés.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések