A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Két laptopot lopott a gyulai férfi


Gyulán nyitva hagytak egy garázst és az abban parkoló autót is, amelynek csomagtartójából két laptopot loptak el. Másnap a rendőrök ellenőriztek egy férfit, akinél megtalálták a lopott dolgokat. A rendőrség a lopás miatt indult ügy vizsgálatát befejezte.


Lopásról értesítették január 28-án Békés megyében a rendőrséget - írja a police.hu.

Gyulán, a Klapka György utcában, egy garázsban álló autó csomagtartójából két laptopot loptak el. Sem a garázs, sem a jármű nem volt bezárva. A bejelentés után, másnap a rendőrök igazoltatás során megtalálták egy 48 éves gyulai férfinál az ellopott műszaki cikkeket.

A rendőrjárőrök ezért előállították a férfit a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták. A rendőrök a laptopokat lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának. A rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségnek.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések