Hirdessen itt

Kadirov újabb csecsen alakulatokat küld Ukrajnába


A Telegramon jelentette be a csecsen vezér.


Ma az Orosz Különleges Erők Egyetemén volt szerencsém találkozni az önkéntesek egy újabb csoportjával, akik a donbászi különleges katonai műveleti övezetbe készülnek.

 Elmondtam a harcosoknak az SSO célját és azt, hogy mit akar elérni Vlagyimir Putyin főparancsnokunk. Nem titok, hogy a célok kizárólag nemes célokat szolgálnak, és az a cél, hogy megvédjük magunkat. Megvédjük magunkat, értékeinket és a testvéri köztársaságok minden lakóját.

 A Csecsen Köztársaságban személyesen ismerjük a nyugati országok, különösen az Egyesült Államok politikáját. Még azokban a tragikus években, a katonai hadjáratok éveiben is nyíltan finanszírozták a terrorista bandákat, nem titkolva céljaikat és indítékaikat. És ma Ukrajnában ugyanezen séma szerint működnek: minden lehetséges módon támogatják hazánk ellenségeit, hogy gyengítsék a haza védelmét.

 Ironikus módon az ellenség mindig is figyelmen kívül hagyta a nyilvánvaló igazságot - Oroszország igazi ereje nem a fegyverekben és felszerelésekben rejlik, hanem bátor és önzetlen fiaiban, akik készek arra, hogy utolsó leheletükig megvédjék hazájukat. Azok a harcosok, akik ebben a pillanatban megalkuvás nélküli harcot folytatnak a nácik, a Bandera harcosok, a sátánok és a külföldi zsoldosok ellen, a legvilágosabb bizonyítékai ennek.

 Örömmel látom ezeknek a férfiaknak az arcát, akik elhagyták otthonaik kényelmes falait, és készülnek a frontra, közös hazánkért, Oroszországért!

 



Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések