A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ittas vezetőkkel szemben emeltek vádat Heves megyében


Az Egri Járási Ügyészség az utóbbi időben is több ittas járművezetés vétsége miatt folyamatban lévő ügyben emelt vádat.


A központi járási ügyészség azzal vádol egy bátori férfit, hogy 2022 tavaszán Bükkszenterzsébet egy forgalmas utcájában ittasan ült a volán mögött, míg egy másik, 61 éves férfi ellen az a vád, hogy ez év februárjában Verpeléten hazafelé tartott, amikor a házához bekanyarodva figyelmen kívül hagyta, hogy őt egy másik autó éppen előzni kezdte, így a manőver során a vétlen kocsinak ütközött - tájékoztatta portálunkat dr. Gubala Ádám Miklós helyettes sajtószóvivő ügyész.

Közlése szerint továbbá a vádhatóság azzal vádol egy egri nőt, hogy 2022 tavaszán ittasan indult el Kerecsend felé, majd visszafordult Eger irányába, de oda már nem jutott el, mert ittassága miatt egy jobbra ívelő kanyarban az árokba csúszott.

Végül az Egri Járási Ügyészség vádat emelt azzal a középkorú férfival szemben, aki idén január 7-én a reggeli órákban Egerben ittasan közlekedett autójával, amikor egy parkoló kocsinak hajtott, minek következtében saját járműve felborult.

A járási ügyészség mindhárom esetben pénzbüntetés, valamint beszámítással történő járművezetéstől eltiltás kiszabására tett indítványt az ittas sofőrökkel szemben, mivel mindegyik sofőr vezetői engedélyét elvették a helyszínen. 

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések