A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Idős nőt raboltak ki az egri belvárosban fényes nappal - elfogták az elkövetőket


Kábítószerre költötték az idős nőtől rabolt pénzt.


Egy idős asszony tett bejelentést a rendőrségre, hogy 2022. június 12-én délután fél három körül ismeretlenek kirabolták. Elmondása alapján az egri Gerl Mátyás úton gyalogolt, amikor két személy oldalról fellökte, majd a válláról levett táskájával elszaladtak. A nő a földre esés következtében könnyebb sérüléseket szenvedett – tájékoztatta portálunkat Soltész Bálint, a  Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Mint ismertette, a nyomozók rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőket és hat órával a bejelentést követően már gyanúsítottként hallgatták ki őket.

B. Kálmán 18 éves egri lakos és fiatalkorú társa ellen - őrizetbe vételük mellett - rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás az Egri Rendőrkapitányságon.

Mindkét gyanúsított beismerő vallomást tett, elmondták, hogy az elrabolt táskából kivették a készpénzt és nagyrészét kábítószerre valamint taxira költötték.

A nyomozó hatóság kezdeményezte letartóztatásukat.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések