A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Élet és halál között a Jókai utcai házomlásban megsérült balerina


Változatlanul életveszélyes állapotban van kórházban a Budapesti Operettszínház egyik táncosa, aki súlyosan megsérült a terézvárosi tetőomlásban. A Bors „megbízható forrásaira” hivatkozva azt írta, a balerina súlyos koponyasérülést szenvedett, ráadásul a gerince is erősen károsodott a balesetben.

A lap egy közeli baráttól úgy tudja, hogy eddig a koponyáján végezték el a szükséges beavatkozásokat, a gerincműtét ennek eredményessége esetén lehetséges.

Közben külön nyomozócsoport vizsgálja a hétfői VI. kerületi házomlás ügyét, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt zajlik a nyomozás.

Már 31 tanút hallgattak ki: 23-an az építkezésen dolgozók közül kerültek ki, a többi tanú között pedig két sérült is van. A balesetnek továbbra is négy sérültje van. A nyomozókat építész-statikus és orvosszakértő segíti. A lakókat kiköltöztették a Jókai utca 1. szám alatti épületből.

A házat rendőrök őrzik.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések