Hirdessen itt

Az anyja vette ki a kezéből a fegyvert, kábítószer birtoklás


Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban június 6-a és június 12-e között.


Földre rántották és kirabolták az asszonyt Miskolcon - A vádirati tényállás szerint a vádlott és ismeretlen társa a miskolci Deszkatemplom temetőjében 2018. december 10-én a déli órákban odament a sértetthez, hogy tőle a pontos idő után érdeklődjenek, illetve pénzt kérjenek, mert nem tudnak hazautazni.

Kórházba került egy miskolci szórakozóhelyen idegentől vásárolt kábítószertől - Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 26 éves helyi fiatalemberrel szemben.

Autójába menekült a férfi a féltékeny ex elől Ózdon - Az Ózdi Járási Ügyészség vádat emelt egy 27 éves férfi ellen súlyos testi sértés bűntette miatt.

Földre rántotta és a lábaival a földre szorította az utast a jegyellenőr Miskolcon - A Miskolci Járásbíróság ítéletet hozott annak a jegyellenőr foglalkozású férfinak az ügyében, aki még 2020 januárjában tettlegesen lépett fel az egyik utassal szemben egy miskolci buszjáraton.

Félmilliós pénzbüntetést kapott a kiscsécsi állatkínzó - a kutya életébe került - A Tiszaújvárosi Járásbíróság állatkínzás bűntette miatt tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben 500 ezer forint pénzbüntetésre ítélt egy kesznyéteni férfit.

Ellopta egy nő táskáját a miskolci Centrum Áruház előtt - A rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy alkalmi ismerősétől lopta el a több mint százezer forintot tartalmazó táskáját Miskolcon.

Parkoló autókat rongált meg Miskolcon - A rendőrök elfogták azt a fiatalt, aki 18 parkoló autót rongált meg Miskolcon.

Megvertek két belga nőt Borsodnádasdon - Az Ózdi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi és három nő ellen garázdaság bűntette, súlyos testi sértés bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt, akik Borsodnádasdon egy kocsmában lerészegedtek, és a hazafelé úton összetalálkoztak az ugyanazon szórakozóhelyről távozó négy helyi lakos belga állampolgár nővel, akik közül két nőt bántalmaztak, egyiküknek 8 napon túl gyógyuló sérülést okozva.

Rablás a Szent Anna téren - A miskolci rendőrök őrizetbe vették azt a három fiatalt, akik a városban a nyílt utcán vették el erőszakkal egy - általuk néhány órája megismert - fiatalember pénzét.

Lövés egy ózdi kocsmában: az anyja vette ki a kezéből a fegyvert - Az Ózdi Járási Ügyészség vádat emelt egy 29 éves férfi ellen garázdaság vétsége miatt, aki ittas állapotban, a kocsmában az élettársával és az anyjával vitatkozott, majd ökölbe szorított kézzel az anyja felé indult, de élettársa visszatartotta, ezután egy gázriasztó fegyverrel lövést adott le, amelyet az anyja vett el tőle.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések