A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Aljas módon foszthattak ki egy nyugdíjast Debrecenben


A rendőrség egy negyvenéves nőt gyanúsít, aki egy nappal a megismerkedésük után lophatta el a pénzt az áldozattól.


Egy 69 éves debreceni lakos 2022. február 11-én tett feljelentést a rendőrségen, hogy a lakásából eltűnt a nyugdíja, amit aznap vett le a számlájáról. A gyanú hamar egy alkalmi ismerősére terelődött, akivel pár nappal korábban ismerkedett meg. Már az első találkozás során kiderült, hogy a férfi hamarosan megkapja a nyugdíját. A pénz érkezésének napján a nő újabb találkozót kért, ami létre is jött. Együtt vették le a számláról a pénzt, majd felmentek a férfi lakására, ahol iszogattak. A gyanúsított kihasználta, hogy áldozata elaludt, élt a lehetőséggel és kifosztotta a férfit – jelent meg a police.hu oldalon.

A nyomozók 2022. február 21-én furtai otthonában elfogták az asszonyt. Gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság elrendelt.

A jelenleg is letartóztatásban lévő 40 éves nővel szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja folytatta le az eljárást. A hatóság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az ügyészségnek.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések