Hirdessen itt

A Budapesti Operettszínház munkatársai sérülhettek meg a Jókai utcai házomlásban


Az Operettszínház két táncosa is megsérült a házomlásban, egyikük súlyosan.


Információink szerint az Operettszínház két táncosa is megsérült a hétfői budapesti házomlásban. A színház két munkatársa, egy nő és egy férfi épp a járdán állt, amikor a Jókai utcában leomlott egy ház tetőszerkezete, magával sodorva az erkélyek egy részét is. Úgy tudjuk a nő súlyos, életveszélyes állapotban van.

Az Operettszínház egyébként a Jókai utca közvetlen közelében van, még kijárata is van a Jókaival merőleges Mozsár utcára.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy négy sérültje van a házomlásnak, közülük egyet súlyos állapotban szállítottak kórházba. A tűzoltók keresőkutyákkal vizsgálták át a romokat, amelyek alatt nem találtak embereket.
 

A katasztrófavédelem közölte, hogy az épület párkányfalazata és tetőszerkezetének egy része dőlt az útra, eközben erkélyeket is magával sodort. Több köbméternyi falazat zuhant le, ami öt autót a felismerhetetlenségig összezúzott. A balesetben öt autó megrongálódott, a járdát és az utat teljesen beterítették a tetőszerkezet romjai.

A tető alatti lakásokat is átnézték, ott sem találtak senkit. Az Országos Mentőszolgálat közölte: a helyszínre hat mentőegységet riasztottak, egy súlyosan sérült nőt és három könnyebb sérültet (egy nőt és két férfit) láttak el és szállítottak kórházba.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt elrendelt büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a történteket.



Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések