A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Volt Jobbik-elnök: A legszánalmasabb bulvár szintjére került a párt


Sneider Tamás szerint Gyurcsány Ferenc „jó okkal fogja elhajtani magától a kegyeit kereső Jakab-pártiakat, hiszen bolondokra nincs szüksége”.

Sneider Tamás, a Jobbik korábbi elnöke is kommentálta a legutóbbi, Jobbik körüli történéseket: Jakab Péter közösségi oldalán jelezte, hogy feljelentést tesz „hűtlen kezelés illetve hanyag kezelés kísérlete miatt”, egyúttal a párt etikai bizottságánál pedig kezdeményezi Potocskáné Kőrösi Anita kizárását a Jobbikból. Még aznap jelezte a Jobbik dunakeszi elnöke, hogy ő meg a pártelnök ellen kezdeményez etikai eljárást.

A legszánalmasabb bulvár szintjére került a párt, így már csak annak javaslom a csipet-csapat »munkájának« további követését, aki imádja a szaftos sztorikat, a veszekedést, a pitiáner piszkálódást, ezért annakidején a Mónika show-n is jól szórakozott”

kommentálta a történéseket Sneider Tamás.

Mint Facebook-bejegyzésében fogalmaz, a jelenlegi Jobbik „éppen annyit ad a magyar adófizetőknek a busás fizetésükért cserébe, mint amennyit a kereskedelmi televíziók délutáni kibeszélő műsorai adtak a kétezres évek elején”.

Sneider szerint a Jobbik esetében a pártként való működés most már csak álca, és a magyar közéletre egyedül egy lényegi hatást gyakorol: hogy Gyurcsány Ferenc erősödik a baloldalon. 

Jó okkal fogja elhajtani magától a kegyeit kereső Jakab-pártiakat, hiszen bolondokra nincs szüksége. Már nem kell azzal sem foglalkoznia, hogy a jelenlegi Jobbikból bárkit is felvegyen 2026-ban a listájára”

– zárta sorait Sneider.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések