A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tiszacsegén összesen négy utcát újítanak fel: keresik a kivitelezőt


Kivitelezőt keres az önkormányzat összesen négy utca felújítására.


A város önkormányzata a Magyar falu programban meghirdetett „Út, híd, kerékpárforgalmi létesítmény, vízelvezető rendszer építése/felújítása” alprogramon belül nyert lehetőséget több, a település belterületén található utca korszerűsítésére. 

A 17. helyrajzi számú Óvoda utca, az 1873. helyrajzi számú Hataj utca burkolatfelújítása 400 méter hosszan, valamint a 97. helyrajzi számú Tompa utca és a 98. helyrajzi számú Templom utca burkolat-korszerűsítése 340,15 folyóméter hosszúságban történhet meg.

A jövő héten zárul

Az önkormányzat május ­19-ig várja a munkát elvégző ajánlattevők jelentkezését. A feladatok között egyebek mellett irtás, föld- és sziklamunka, útburkolatalap és makadámburkolat építése szerepel. Emellett az aszfalt vágását, az aszfaltburkolat felső rétegének lemaratását is el kell végezni, majd hengerelt aszfalt kötőréteget és hengerelt aszfalt kopóréteget kell létrehozni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések