A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rejtélyes okból halt meg három amerikai turista a Bahamák egyik üdülőparadicsomában


Egyelőre ismeretlen okokból halt meg három amerikai állampolgár a bahamai Great Exuma-sziget egyik üdülőjében, írja a CNN. 

A hatóságok nyomozásba kezdtek a rejtélyes halálesetek ügyében, de egyelőre úgy tűnik, a három érintett nem bűncselekmény áldozata volt.

Az üdülőben két férfi és egy nő halt meg, egy negyedik nőt pedig kórházba szállítottak. A három holttesten a bahamai rendőrség nem talált traumára utaló nyomot.

Ráadásul az előzetes jelentések szerint a holttestekre két különböző helyszínen találtak rá a Sandals Emerald Bay ötcsillagos üdülőparadicsomban. Az üzemeltető Sandals Resorts a CNN-hez eljuttatott közleményében arról írt, hogy a halálesetek idején egészségügyi vészhelyzetet jelentettek, azonnal riasztották a szakembereiket, valamint az illetékes helyi hatóságokat is.

Mint írják, „minden lehetséges módon” igyekeznek támogatni az érintett vendégek családját, de további információkat „a magánélet tiszteletben tartása miatt” nem hozhatnak nyilvánosságra.

Azonban elképzelhető, hogy a hotel gondatlansága okozta a tragédiát: egy vendég beszámolója alapján a Daily Mail arról ír, hogy mérgező hűtőfolyadék szivároghatott ki a meghibásodott légkondicionáló készülékekből.

„Nehéz volt tegnap éjjel aludni – akármikor bekapcsolt a légkondi, egyből felébredtem”

– írja Chris Coucheron-Aamot, aki szerint a tragédia előtti napon is több vendég beszámolt éjjeli rosszullétekről.

Az üdülő egy részét most rendőrségi szalagokkal zárták körbe, a Bahama-szigetek ügyvivő miniszterelnöke pedig azt közölte, igyekeznek minél több részletet megosztani a nyomozásról a nyilvánossággal.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések