A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Oroszország nyilvánosságra hozta, hogy az Egyesült Államok finanszírozza az ukrajnai bioprogramokat


Alekszandr Basztrykin , az Orosz Nyomozó Bizottság (TFR) elnöke nyilvánosságra hozta az ukrajnai bioprogramokhoz nyújtott amerikai támogatás összegét, mondván, hogy 2005 óta ez meghaladta a 224 millió dollárt. A TASS az RT-re hivatkozva ír erről .


Bastrykin emlékeztetett arra, hogy a TFR biológiai tömegpusztító fegyverek kifejlesztésével kapcsolatos büntetőügyben nyomoz, amelyet az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma , valamint más, ehhez kapcsolódó szervezetek finanszíroztak.

Tehát a Geo szerint kiderült, hogy 2005 óta Washington több mint 224 millió dollárt adott az ukrajnai biológiai programokra.

Március elején az orosz védelmi minisztérium arról számolt be , hogy egy különleges ukrajnai hadművelet során feltárták a tényeket egy katonai biológiai program nyomaitól Kijev által végrehajtott rendkívüli megtisztításról , amelyet az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma finanszírozott. Tisztázták, hogy a kapott adatok megerősítik az orosz határok közvetlen közelében található ukrán laboratóriumokban a biológiai fegyverek alkatrészeinek fejlesztését.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések