A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nádas lángolt Hajdúszoboszló és Ebes között


Összeütközött egy autó és egy kisteherautó Debrecen közelben, a 4-es főúton csütörtökön. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták a járműveket és elvégezték az áramtalanítást.


Miután lehasadt, leszakította a villanyvezetéket és a kerítésre dőlt egy faág a debreceni Kolónia utcában. A városi tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Tűz keletkezett egy Hajdú utcai kertben csütörtök délután Nádudvaron. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be az esetnél.

Beton villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Hajdúböszörményben, a Nemzetőr utcában. A helyszínre a helyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik  elvégezték az áramtalanítást.

Nádas égett Hajdúböszörmény közelében ötszáz négyzetméteren csütörtök délután. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Nádas lángolt Hajdúszoboszló és Ebes között, emiatt riasztották a hajdúszoboszlói és a debreceni egységeket. A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek súlyos sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 12 személyt állítottak elő, ebből 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt – összegezte a police.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések