A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megsemmisítő légicsapást mértek az oroszok egy ukrán támaszpontra (VIDEÓ)


Öt kilométeres távolságból indítottak rakétacsapást az orosz hadsereg helikopterei – derült ki az orosz védelmi minisztérium közleményéből.

Felvétel készült arról a támadásról, amelyet állítólag egy ukrán támaszpont ellen hajtották végre az oroszok. A beszámoló szerint

a rakétacsapást egy helikopterről követték el.

Öt kilométeres távolságból indítottak rakétacsapást az orosz hadsereg helikopterei az ukrán fegyveres erők egységeinek megerősített pontjaira, amiről vasárnap számolt be az orosz védelmi minisztérium. Az akcióról felvétel is készült, amely alapján a TASZSZ orosz hírügynökség azt írta, hogy az ukrán fegyveres erők támaszpontját és páncélozott járműveit ért támadást Ka–52-es támadóhelikopterek hajtották végre.

A támadás helye ismeretlen

„Katonáink több mint öt kilométeres távolságból hajtottak végre légicsapásokat. A helikopterek rakétafegyvereinek bevetésével az ukrán fegyveres erők két harckocsija és az egyik jelentős támaszpontja is megsemmisült” – olvasható az orosz védelmi minisztérium közleményében. A közleményből ugyanakkor nem derült ki, hogy a támadást pontosan hol hajtották végre Ukrajnán belül.

A kapcsolódó videót az alábbiakban tekintheti meg:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések