A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meghekkelték az ukránok Putyin győzelmi parádéját


„Ukránok ezreinek és meggyilkolt gyermekek százainak vére tapad a kezedhez!” – ez a szöveg volt olvasható az orosz tévénézők képernyőjén Putyin beszéde közben.

Miközben ment az orosz állami televízióban a közvetítés a moszkvai Vörös térről, egyszer csak az a szöveg jelent meg a televíziók képernyőjén, hogy Vlagyimir Putyin kezéhez ukránok vére tapad. Mindez akkor történt, amikor Putyin arról beszélt, hogy szerinte országuk ellen „nemzetközi terroristák csoportját” vetették be.

Azt még nem tudni, hogy ki törte föl az orosz tévéadást, de tény, ami tény, az Anonymous hekkercsoport azonnal továbbította a hekkelés tényéről képernyőfotót küldő Francis Scarr tweetjét.

Az orosz tévénézők képernyőjén megjelenő szöveg egyébként az alábbi volt:

Ukránok ezreinek és meggyilkolt gyermekek százainak vére tapad a kezedhez! A televízió és a hatóságok hazudnak! Nemet mondunk a háborúra!

Az alábbi tévécsatornák adását hekkelték meg, minden valószínűség szerint az ukránok: Russia-1, Channel 1, and NTV Plus.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések