A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Forgalmirend változás lép érvénybe Hajdúszoboszlón a Tour de Hongrie ideje alatt


A Hajdúszoboszlói Polgármesteri hivatal tájékoztatást tett közzé a Tour de Hongrie hajdúszoboszlói befutója kapcsán bekövetkező forgalmi és parkolási rend változásokról.


👉 2022. május 11-én (szerda) 22.00 órától május 12. 21.00 óráig lezárásra kerül a Hősök tere Kossuth u. – Luther u. közötti szakasza. A Forrás Áruház előtti buszmegálló helyett a Bocskai ABC előtti buszmegállót használják a helyi és helyközi buszok.

👉 2022. május 12-én (csütörtök) 9.00 órától 21.00 óráig lezárásra kerül a Hősök tere Kossuth u. – Rákóczi u. közötti szakasza (Kossuth utca zsákutcává válik).

👉 12.00 órától 19.30 óráig lezárásra kerül a Dózsa György út Rákóczi u. – Nádudvari út közötti szakasza (Puskin utca zsákutcává válik) és ezzel egyidőben a Rákóczi u. kétirányúvá válik a Csiha utcáig (azaz a Csiha utca felől a Rákóczi utca eleje megközelíthető, de ezen a szakaszon megállási tilalom lép életbe).
A Szilfákalján (József A. u. – Bethlen u. között) már napközben kordonépítési munkálatok zajlanak, egy-egy sávon azonban a forgalom megengedett, a teljes zárásra 15.45-től kerül sor.

👉 Napközben parkolási tilalom lép életbe a Hősök terén (lottózó előtt), a Halasi F.P. téren (művelődési központ), a Szilfákalján (Kemencés Panzió és a kisposta előtt), a Bocskai utcán a Parti utcáig, valamint a József Attila utcán és a Huba utcán a repülőtér mellett.

A lezárásokat a rendőrség a szervezők és a polgárőrség bevonásával és bizonyos helyeken fizikai akadályokkal biztosítja. 

Az eredményhirdetést és a csapatbuszok távozását követően a korlátozások feloldásra kerülnek, csak a kordonok és egyéb kihelyezett eszközök bontása fogja korlátozni egyes útszakaszok használatát.

A forgalom-korlátozások okán a helyi és helyközi autóbuszok menetrendjében és megállóinak helyeiben is változások várhatók, kérjük figyeljék a Volánbusz tájékoztatását az egyes megállókban és internetes elérhetőségén.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések