A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kálmán Olga Putyinozott, Hajnal Miklós Fudanozott, Arató Gergely tanározott egy sort


Megtörtént a Törvényalkotási bizottság ülése.  A Napi Újságban jelentkezett az ülésről.
 

Kálmán Olga máris Putyint vizionált az alaptörvény módosításban

Dr. Répássy Róbert államtitkár a 9. alaptörvény módosítása tekintetében szorhglamazta a törvény mielőbbi elfogadását, amelyből Kálmán Olga a DK bizottsági tagja egyből Putyint látott ki. 

Ezzel kapcsolatban úgy az államtitkár, mint a Hende Csaba megjegyezte, hogy a DK-s politkusssal ellentétben a módosítás szövegezésében nem látják az idegenek államok államfőinek a nevét. 

Hajnal Miklósnak a törvényalkotási bizottságban is a Fudán ellen kampányol

Hajnal Miklós a Momentum képviselője a Lechner tudásközpont megszünését olvasta ki a modósító javaslatból, kritizálta a közösségi bormarketigre vonatkozó, valamint a nemzetbiztonsági főtanácsadó kinevezését illető módosításokat is.  Ugyanakkor a fesztiválok tekintetében is kifogásolta az új módosító javaslatot. 

A Fudan Egyetem kapcsán szörszálhasogatásba és ugyanakkor arcoskodásba kezdett, ismét hangot adva annak, hogy a Fudan Egyetem nem jó helyen van Budapesten. 

A tapasztalatlan és zöldfülü politikus első bizottsági munkájában a tanulatlanságából és tanulatlanságából fakadóan mellé lőtt, mert a módosításokat vagy nem értette, vagy nem volt tisztában azzal, hogy a módosító indítványok már meglévő formális törvényalkotási eszközök.

Arató Gergely hazudozással próbálja félrevezetni a tanárokat

Arató Gergely a DK képviselője az új törvény kapcsán értelmezte félre a törvényt, és ráugrott az ellenzék régen bukott retorikájára, hogy a törvény módosításával a tanárokat kirugással fenyegetheti majd a kormány. 

Ezt Hende Csaba a bizottság elnöke egyértelműen visszautosította. 

Az oktatás elsősorban a gyermekekről szól, de ez nem jelenti azt, hogy a kormány, nem áll a tanárok védelmére - jelentette ki Azbej Tristan a kormány államtitkára. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések