A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A trottyos segélye Ukrajnának csak meghosszabbítja a háborút és a válságot


Kína szerint ez csak a válság és a háború meghosszabbításához fog vezetni


Diao Daming, a kínai Renmin Egyetem docense felmérte, milyen következményekkel járhat Joe Biden amerikai elnök Kijev támogatására vonatkozó döntése az amerikaiak kívánsága ellenére. Erről a RIA Novosztyi számolt be .

Damin szerint Bidenre nyomás nehezedik a saját választói felől is mert maguk az amerikaiak nem akarják, hogy az Egyesült Államok belevonódjon az ukrán konfliktusba, mind pedig az európai partnerek oldaláról is, akik komolyabb segítséget várnak Washingtontól Kijevnek. A docens az Ukrajnának nyújtott amerikai segélyt a válság meghosszabbításának, valamint az Oroszország és Ukrajna közötti tárgyalások ellehetetlenítésének számlájára írja.

Korábban arról számoltak be , hogy a Kongresszus elkezdte vizsgálni Biden elnök további 33 milliárd dolláros kérését Ukrajna megsegítésére. A csomag teljes összegéből az Egyesült Államok mintegy 20,4 milliárdot tervez “kiegészítő katonai és biztonsági segítségnyújtásra” Ukrajnának, valamint Európa biztonságának erősítésére.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések