Hirdessen itt

A kor az csak egy szám? Nem a kunhegyesi polgármester az egyetlen, aki egy nála sokkal fiatalabb nővel jött össze: ezek a politikusok járnak hasonló cipőben


A mai nap egyik legmeglepőbb híre volt, hogy Kunhegyes polgármestere, a 78 éves Szabó András egy világraszóló esküvőn feleségül vette mindössze 18 éves szerelmét. Bár a 60 év korkülönbség valóban nagyon soknak tűnik, akad még jó néhány másik politikus, aki a nála jóval fiatalabb nőkre bukik.


Mutatjuk, kik ők!

Silvio Berlusconi


A volt olasz miniszterelnök köztudottan a nála jóval fiatalabb nőkhöz vonzódik, egykori menyasszonya Francesca Pascale például majd 50 évvel volt fiatalabb nála és mostani párjával is hasonló a helyzet.


Berlusconi ugyanis néhány évvel ezelőtt pártja legfiatalabb képviselőjére cserélte le „idősödő”, 34 éves párját. A most 85 éves dollármilliárdos politikus közel nyolc évet volt együtt egy szőke bombázóval, Francesca Pascale-lal, aki műsorvezetőként és modellként is dolgozott korábban. A szakításról azután értesült a közvélemény, hogy egy olasz magazin egy másik nő, a 30 éves Marta Fascina oldalán kapta lencsevégre a jobboldali államférfit.

Az olasz botránypolitikus azóta ugyan nem hivatalosan, de el is vette több mint 50 ével fiatalabb nőt egy méregdrága szertartáson.

Rogán Antal

Rogán Antal kicsit több mint egy évvel ezelőtt titokban harmadszorra is megnősült, választottjáról pedig azóta kiderült, hogy 20 évvel fiatalabb a politikusnál.


Antal felesége Borsodi lány, Kazincbarcikán érettségizett a helyi gimnáziumban. Ismerői „feltűnően csinos jelenségnek” írták le őt, emiatt nem is meglepő, hogy korábban több szépségversenyen is elindult, sőt, manökenként is kipróbálta magát. De mindemellett okos is: az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett magyar szakon, diplomamunkáját Molière: A mizantróp című drámájáról írta.

Schmuck Andor

2019 őszén végigfutott a bulvársajtón a hír, hogy Schmuck Andor baloldali politikus és közéleti személyiség feleségül vette 27 évvel fiatalabb kedvesét, Hanák Esztert.


A pár sok közös képet posztolt életükről, úgy tűnt, a tavaly 50. életévébe lépő politikus végre megtalálta a boldogságot. Azonban második házassága is csak annyi ideig tartott, mint az első. Schmuck ugyanis egy évvel ezelőtt egy rövid közleményben tudatta követőivel:

Házasság felbontása, Eszterrel úgy döntöttünk elválunk.

A frigy ugyan nem tartott sokáig, de úgy látszik, hogy Schmuck Andor is azon politikusok közé tartozik, akik nem igazán foglalkoznak a korral.

Donald Trump

Amerika egykori elnöke is nagy nőfalónak számít, jelenlegi felesége Melania Trump pedig több mint 20 évvel fiatalabb nála.

Trump 1977-ben vette el a világszép Ivana Trumpot, első feleségét. Bár, még együtt éltek az asszonnyal 1991-ben, az ingatlanmágnás már a szépségkirálynő Marla Maplesszel kavart. Két évvel később feleségül is vette a nőt. Ám, ahogy korábbi párját, így az egykori szépségverseny győztest is megcsalta: mégpedig jelenlegi nejével, Melania Trumppal, akivel 1998-ban, a New Yorki divathéten melegedtek össze.


A milliárdos még korábban randizgatott Carla Bruni modellel, aki végül feleségül ment Nicolas Sarkozy korábbi francia államfőhöz. Trump listájában többek között jegyezhetjük még Kara Young szupermodellt, Jackie Siegelt, filmszínésznőt, Anna Nicole Smith playmate-et és Ingrid Seynhaeve skandináv modellt.

Ez a nívós lista is jól mutatja, hogy bizony Trump sem vetette meg a nála jóval fiatalabb hölgyek társaságát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések