A 78 éves Szabó András fideszes polgármester egy 18 éves helyi lányt vett feleségül, akinek egy 4 éves kisfia is van, másik férfitól.


„Az előző felesége is sokkal fiatalabb volt, talán 25 éves, de egy év sem telt el és elváltak. Most vajon meglesz-e az első házassági évforduló?” – nyilatkozta egy kunhegyesi lakos a Blikknek az esküvő napján.

A lakodalom közvetlen érintettjei: a csaknem 80 éves polgármester és az örömanya nem kívánt megszólalni, de a település más lakói kifejtették véleményüket a lapnak.

„Ez több a soknál, mink negyvenhat évig voltunk együtt a férjemmel, amíg el nem szólította őt a jó Isten, de ilyet nem láttunk, azelőtt ilyesmi nem volt a világban” – hangzott el egy idős asszonytól, egy másik lakos azonban máshogy látja a frigyet:

„Na és akkor min van, ha nem egykorúak! Az uram és köztem 30 év különbség van, felneveltünk három gyereket. Nem érdekelt akkor sem, akik megszóltak érte, dalia volt a férjem fiatalkorában. A szerelem ha jön, akkor az jön!” – hangzott el egy helybéli hölgytől.