A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vascsővel támadt volt barátnője új párjára egy férfi Dorogon


Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki féltékenységből vascsővel támadt volt barátnője új párjára.

A vádirat szerint a férfi 2021. április 16-án találkozott korábbi élettársával egy dorogi parkolóban, ahová a nő az új párjával együtt érkezett. A pár odament a férfihoz, aki nem szállt ki az autójából, hanem bő gázzal elhajtott. Egy közeli lakóház előtt megállt és magához vett egy 71,5 centis hosszúságú vascsövet, majd visszaült a kocsiba, miközben dühösen azt mondogatta:

most megöllek titeket.

Visszament a parkolóba, ahol még várt rá a pár. Feldúltan, a vascsővel kezében kiugrott az autóból és volt barátnője új párja felé futott. Rártámadt.

A fején, majd nagyon erősen a felsőtestének bal oldalán, bordatájékon megütötte a csővel, majd a földön összeverekedtek.

A megtámadott férfi "a hajas fejbőr repesztett sebzését, bordatörést, és léprepedést szenvedett" és életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani és közben a lépét is ki kellett venni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések