A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Új frizurája lett Sarka Katának, és közben vonzóbb, mint valaha


Sarka Kata bármikor képes olyan magasra tenni a lécet, hogy azt gyakorlatilag lehetetlen másoknak megugrania, most is hasonlóan tett.

Sarka Kata egy több mint színes, érdekes és különleges karakter, aki messze nem a közösségi média világában nőtt fel. Ennek ellenére olyan jól kormányozza a hajóját ezen a néhol igencsak hullámos tengeren, hogy folyamatosan fent tudja tartani az érdeklődést.

Ráadásul mindezt úgy teszi, hogy abszolúte természetes marad, talán ebben rejlik az egyik legnagyobb ereje. Nem titok, kedveljük a stílusát és a karakterét, sokszor remek tippeket tud adni a szettjeivel, összeállításaival.

Szintén különleges benne, hogy egyik pillanatban egy sportos szettek hívja fel magára a figyelmet, miközben a női társai is meghajolnak a formája előtt, majd a következőben már extrán elegánsan lép színre.

Ehhez az is szükséges, hogy meglegyen benne a kellő önbizalom és határozottság, ami nélkül mindez nem is működik. Nála tökéletes az egyensúly, és sorra ontja magából a vonzóbbnál vonzóbb tartalmakat.

Ezen a héten új frizurát csináltatott magának, és mint az a posztjából is kiderül, imádja. Tökéletes munkát végzett a fodrásza, és egyúttal visszatért a régi szín. Az a sportos szett, amiben megjelent, pedig még inkább önmagáért beszél…

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések