A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több millió forint gyűlt össze a hajdúszoboszlói bálon


Nagy lépést tesznek a gyerekek egészségének megőrzéséért.


A városbálon összegyűlt bevételből és adományokból a báli költségek leszámítása után 2 millió 700 ezer forint maradt – jelentette be Czeglédi Gyula közösségi oldalán, hozzátéve, az összegből 2 millió 300 ezer forintot a sószoba kialakítására fordítanak.

– A Bozóky Dénes és felesége, Vilma asszony által tulajdonolt cég a sószobához szükséges technológia beszállítója, több milliós felajánlásával kiegészülve 2 berendezés megvásárlását teszi lehetővé. Hálás köszönetemet fejezem ki nagylelkű adományukért önkormányzatunk és a hajdúszoboszlói óvodás gyermekek nevében – írta a polgármester. A báli bevételből fennmaradó 400 ezer forintot Czeglédi Gyula – a polgármesteri keretéből – kiegészítette, így körülbelül egymillió forint értékben készségfejlesztő eszközöket vásárolnak a város óvodái számára.

– Megállapítható, hogy a bál elérte a célját. Nagy lépést tudtunk tenni a hajdúszoboszlói óvodás korú gyerekek egészségének megőrzéséért és képességeik fejlesztéséért. Köszönet minden adományozónak! – zárta szavait.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések