A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Péntek délelőtt egy akácfa törzse izzott és füstölt Balmazújvároson


Létavértesen egy gáztűzhely gyulladt ki, több helyen az avar égett. Ügyeleti hírek péntekről. 

Péntek délelőtt egy akácfa törzse izzott és füstölt Balmazújvároson, a Rózsa közben. Az esethez a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral oltották el a kisebb tüzet, tudatta ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

Egy családi ház udvarán égett autóroncs Hajdúhadházon, az Akácfa utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat egy vízsugárral.

Negyven méter hosszan lángolt a száraz avar és gaz Ebes külterületén péntek délben. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a tüzet.

A csatornapart égett ötven méter hosszan Tetétlenen,  a Csukás tanyánál. Ide a püspökladányi hivatásos és a kabai önkéntes tűzoltók vonultak, akik eloltották a tüzet.

Balmazújváros külterületén avar és nádas égett, emiatt riasztották a helyi önkormányzati tűzoltókat pénteken kora este. Az egység egy vízsugárral oltotta el a lángokat.

Egy családi ház nyári konyhájában gyulladt meg a gáztűzhely Létavértesen, a Debreceni utcában. A tűzesethez a létavértesi önkormányzati tűzoltók és a debreceni hivatásos egységek vonultak, aki kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Három körözött rendőrkézen

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött, olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kilenc esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések