Hirdessen itt

Joe Bidenre itta magát egy amerikai férfi Budapesten: a mentősöknek Britney Spearst énekelt


Az ellátásra szoruló turista elnöki hatalmával élve még a segítségére siető mentősöket is megvendégelte volna pár pohár whiskeyre.


Nem mindennapi eseményről számolt be hivatalos közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. Az intézmény bajtársait egy sérült amerikai férfihez riasztották pár nappal ezelőtt egy budapesti bárhoz, a turista azonban kiérkezésükig olyan bódult állapotba került, hogy Joe Bidenként mutatkozott be a segítségére siető mentősöknek, de ez még nem minden.

A férfi ugyanis még jó pár meglepetést tartogatott számukra a mentőkocsiban. A részletekről be is számoltak hivatalos közleményükben.



„Elnökre itta magát egy amerikai férfi Budapesten

Megsérült az egyik fővárosi szálloda vendége pár napja a bárban, akihez a mentők segítségét kérték.

Bajtársaink rövid időn belül helyszínre értek és egy 45 év körüli, etiles lehelletű férfit láttak el, aki állította magáról, hogy ő 'Joe Biden, az Amerikai Egyesült Államok 46. elnöke'.

A jó hangulatú 'President' eleinte egy-egy whiskyvel próbálta megvendégelni bajtársainkat a west wing nevében, végül inkább amerikai dalok széles repertoárjával kápráztatta el a mentőket.

A férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba, ami alatt felcsendült több, méltatlanul elfeledett Elvis-nóta, Tina Turner-dal és Britney Spears 'Oops!... I did it again' slágere is, amit még a sürgősségi osztályon várakozók is 'élvezhettek' egy rövid ideig.

Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk” 

 – olvasható az Országos Mentőszolgálat posztjában.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések