A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy férfi favágás közben megrongált egy autót Orosházán


Figyelmetlen volt az a férfi, aki Orosházán, az egyik út mellett vágott ki egy fát. A fa rádőlt egy arra közlekedő autóra. Személyi sérülés nem történt, de a jármű megrongálódott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

A police.hu közleménye szerint fát vágott ki egy férfi Orosházán, a Szentesi úton, 2021. november 11-én. Nem kellő figyelemmel dolgozott, ezért nem látta, hogy éppen érkezik egy személygépkocsi. A fa a járműre dőlt és kárt okozott benne. Szerencsére, személyi sérülés nem történt. 

Az Orosházi Rendőrkapitányságon foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség miatt indult eljárás a békéscsabai férfi ellen. Kihallgatásán az 56 éves férfi elismerte, hogy nem volt körültekintő, amikor megkezdte a fa kivágását, ezért nem vette időben észre az arra közlekedő autót. 

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések