A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A kulcslyukon keresztül nézte végig a kisfiú, hogy megfojtják az édesanyját


Egy konyhakéssel kelt bántalmazott édesanyja védelmére a nyolcéves Dominik  – tudta meg a Blikk. A lapnak fiú és édesapja nyilatkozott három héttel azután, hogy Dominik édesanyját, Zsanettet megölte az új párja.


Vita fajult gyilkossággá Zuglóban április 3-án. A konfliktus abból indult, hogy a nő új párja, C. Károly tánc közben könyökkel megütötte a fiút, akinek az édesanyja a védelmére kelt. Előbb veszekedni, majd dulakodni kezdtek a férfival a lakásban.

Amikor a kisfiam látta az édesanyja szenvedését, magához vett egy konyhakést, majd arra kérte a férfit, adja oda a telefont, hogy segítséget hívhasson. Erre a támadó bezárkózott a fürdőbe, ott folytatta a bántalmazást. Dominik a kulcslyukon keresztül nézte végig, hogy megfojtják az anyukáját. Közben próbálta betörni az ajtót, hogy megvédje, de már nem tehetett semmit szegény

– magyarázta a Blikknek Fodor Viktor, Dominik édesapja.

Ezután Zsanett párja menekülés közben fenyegetően azt kiabálta a fiúnak, hogy bújjon be a szekrénybe, mert hamarosan jönnek a rendőrök, akik bántani fogják. A gyermek elbújt egy rövid időre, de akkor még fogalma sem volt, hogy az anyukája nem ébred fel többé. Ezután azzal hívta fel az apját, hogy az édesanyjának nem ver a szíve és vörös a nyaka. A segélyhívót is ő tárcsázta, majd a kiérkező rendőröket is ő engedte be a lakásba.

A mai napig bűntudata van szegénynek, és azt kérdezi tőlem megtörten, bátran viselkedett-e. A temetésen végig mellettem volt. Az anyukáját még utoljára megnézhette, és zokogva elbúcsúzott tőle. Azóta azt játssza, hogy a katonáit eltemeti és kereszteket állít nekik. Sokat beszélünk az anyukájáról, rengeteg kérdése van

– tette hozzá Viktor.

A Blikk munkatársa telefonon beszélt az apja mellett lévő Dominikkal is, aki azt mondta, már jobban van, szabadidejében focizni és biciklizni szokott.

Gyilkosság után moziba ment

Zsanett és Károly januárban ismerkedtek meg egymással. Rengeteg közös élményt osztottak meg a közösségi oldalaikon, és még egy egyforma tetoválást is varrattak magukra. A feltételesen szabadlábon lévő és korábban már személyi szabadság megsértésével, szexuális erőszakkal és zaklatással is meggyanúsított férfi a gyilkosság után moziba ment az anyjával, a rendőrök az egyik plázából szedték ki a film vetítése közben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések