A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jámbor kiakadt: Nincs szimbolikusabb annál, hogy Márki-Zay Pétert meg lehet ütni

Tegnap csattant Márki-Zay nagy arca, ma meg már ki is akadtak a libsik.

A Jámbor nevű senki ezt írta a Facebookon:

„Nincs szimbolikusabb annál, hogy Márki-Zay Pétert meg lehet ütni, mert ő az emberek között kampányol, testörők nélkül, golyóálló mellény nélkül, és bárki leálhat vele vitázni!

Nekünk azokkal van dolgunk, akik egy ilyen 77 milliárdos elrontott fejlesztést sikernek állítanak be, akik a közpénz herdálást fejlődésnek álltják be, akik elhitetik, hogy az ország épül-szépül.

Közben a kamu béremelések mellett a rendőrök, a tűzoltók, a szociális munkások, a pedagógusok és az egészségügyi dolgozók nagy része, még a szotyira valót se keresi meg.

És nem csak azért kell őket leváltanunk, mert hazudnak, hanem azért, hogy ez a 77 milliárd - és a sok 77 milliárd - jó helyre menjen. A dolgozók béremelésére, az egészségügybe, az oktatásra, bérlakás építésre, a panel- és gangos házak felújítására, vissza az önkormányzatoknak, köztisztaságra és közbiztonságra!

Nem a Márki-Zay Pétert megütő nővel van bajunk. Mi neki is segíteni akarunk, mi fel akarjuk szabadítani a hazugság alól Magyarországot."

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések