A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hidvéghi: A brüsszeli baloldal újabb Magyarország elleni támadáson erőlködik

Ahogy közeledik a magyar választás és a gyermekvédelmi népszavazás időpontja, a brüsszeli baloldal újabb Magyarország elleni támadáson erőlködik – közölte Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője egy hétfőn bemutatott jelentésre reagálva.

„A migránsok  betelepítésének elutasítása  és a gyermekvédelmi törvény elfogadása óta válogatott eszközökkel támadják Magyarországot" – írta. Most is egy újabb támadást  készítenek elő: az Európai Parlament LIBE bizottsága ismét Magyarországot és Lengyelországot támadja egy készülő jelentésében. Egy német baloldali képviselő és LMBTQ-aktivista, Terry Reintke további eljárások megindítását és szankciók alkalmazását követeli Magyarország ellen. Jogilag és pénzügyileg is meg akarják büntetni hazánkat – olvasható Hidvéghi Balázs nyilatkozatában.    

A brüsszeli baloldal ezúton is be akar avatkozni a magyar választásokba.

Azért teszik ezt, mert egy baloldali kormányt akarnak  hatalomra segíteni, amely beengedi az LMBTQ propagandát a magyar óvodákba és iskolákba, és betelepíti a migránsokat. A baloldal mindenhol ezt csinálja, ahol hatalomra kerül" – fogalmazott. Mint írta, a baloldal miniszterelnök-jelöltje  nyilvánvalóvá is tette, hogy mindezt Magyarországon is megtennék. Szerinte egy baloldali kormány főnyeremény lenne Brüsszelnek.    

„Na, ez a mondat igazán önmagáért beszél. Amellett, hogy mi itt az Európai Parlamentben megvédjük Magyarországot, még fontosabb, hogy április 3-án is minél többen védjük meg Magyarországot mindattól, amit a brüsszeli és a magyar baloldal véghez akar vinni" – hangsúlyozta a képviselő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések