A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A kutyapártiak 7800 oldalas kormányprogrammal rukkoltak elő


A paksi atomerőmű által termelt energiával meghajtott lámpákkal megvilágított napelemek elegendő áramot termelnek majd a teljes lakosságnak. Beindítják a kátyúprogramot, amellyel csökkentik a gépjárművek számát. S még megannyi jó ötletük van...

Miközben keveset hallani arról, hogy a választáson elinduló pártok milyen programmal kívánják megszólítani a polgárokat, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) nem volt rest, és egy komplett írásos dokumentummal állt ki a nagyközönség elé. Ebből kiderül, mire számíthat Magyarország, ha ők kerülnek kormányra. Már a címe is forradalmi megközelítésű: Legyen minden jobb! Az anyag 7800 oldalas – ez úgy jön ki, hogy van maga a pőre program, plusz a Háború és béke hatszor –, a megírásában hétmillió szakértő és maga Cher vett részt.

Az államadósságot kisorsolják lottón

Komoly párt lévén ők is a gazdaságpolitikai elképzeléseikkel kezdik. Irányelveik két pilléren nyugszanak: az általános és teljes adócsökkentésen, valamint a sör ingyenessé tételén a teljes magyar lakosság és határon túli magyarok számára. A határon élő magyaroknak 50 százalékos kedvezményt tudnak ígérni. Úgy vélik, e két intézkedés „olyan hatalmas összegeket szabadít fel a gazdaságban, amiből az MKKP programja maradéktalanul megvalósítható, legyen szó akár az űrrepülőtér megépítéséről, akár az alanyi jogon járó évi plusz 99 nap fedezetéről”. Persze számolnak nem várt fejleményekkel is, amennyiben például a világgazdasági hatások, természeti katasztrófák vagy bárki más miatt egyéb anyagi források bevonására lenne szükség, azt az adócsökkentés részleges kiterjesztéséből, valamint az örök élet meghosszabbításából kívánják fedezni. Megoldást találtak az egyre nagyobb problémát okozó államadósságra, amit kisorsolnak a lottón.

Az a dilemma a Kutyapártnál már nem vetődik fel, hogy legyen-e vagy sem euró, hiszen előrelátó módon ők már 2005-ben bevezették, hogy elejét vegyék a devizahitelesek gondjainak. S úgy döntöttek, rövid ideig tartó átmeneti állapot után,

2026-ban teljesen megszüntetik a pénzt.

Addig azonban van még egy kis teendő, 2023-ra bebizonyítják, hogy az idő nem pénz, 2025-re pedig bevezetik, és az egyetlen érvényes fizetőeszközzé teszik a kbazzt, amelynek az értéke körülbelül két doboz tejfölnek felel meg. Emellett pénzosztásra kötelezik a gazdagokat, az eddigi pénzszórás helyett. Az osztásokat politikusoknak, volt politikusoknak és több mint két öltönnyel rendelkezőknek nyilvános helyeken, aluljárókban kell tartaniuk. „Ezzel a kéregetőket az utcákon hivatásos adakozók váltják fel, ami jót tesz az idegenforgalomnak és a szemnek” – fogalmaz a program.

A repülőforgalmat a Föld alá vezetik

Közlekedéspolitikájuk legfontosabb elemeként bevallják, hogy a 4-es metró építkezése évekkel ezelőtt leállt. A pénzt egy párhuzamos valóság létrehozására költötték, ami nagyon hasonlít a mi világunkra, csak van benne 4-es metró. Helyette megkezdik a Sopron-Záhony metróvonal építését. Továbbá annektálják New Yorkot, és az ottani metróhálózat átszállítják magyar városok alá. Lényeges pont, hogy rendbe hozzák és a későbbiekben bolygóközi űrkikötővé alakítják az elmúlt években méltatlanul elhanyagolt szegedi Rózsa Sándor Űrállomást. A repülőforgalmat rendeletileg a Föld alá vezetik. A repülőgépek nyomán kialakuló járatokban újabb metróvonalakat építenek, illetve itt helyezik majd el a felesleges munkanélkülieket és a gepidákat, akik az elmúlt években különösen sok gondot okoztak.

Úgy gondolják, hogy mivel az oktatott közgazdasági racionalitás ellenére programjuk a végső boldogságot és gazdagságot hozza el a világra, a közgazdaságtan várhatóan összeomlik. „Így végre megvalósulhat a Kétfarkú Kutya Párt gazdaságpolitikájának nem titkolt végső célja, hogy a közgazdászok elhagyják a bolygót” – írják az anyagban.

Megszüntetik a betegségeket

Az MKKP tisztában van azzal, hogy a gazdaság mellett az egészségügy helyzetének javítása is kulcskérdés lesz a kampányban. Ezért a program erre is kiemelt hangsúlyt helyez, s miután szakértők bevonásával dolgozták ki, ezért a politikai szempontok mellett a vasutasok véleményét is tükrözi. Úgy fogalmaznak, hogy miután megnyerték a választásokat, megvalósítják egészségpolitikai programjukat és garantálják az örök életet a teljes lakosságnak, valamint a határon túli magyaroknak, „felvállalva akár a környező országok ellenkezését és az ebből fakadó esetleges konfliktusokat is”. Megszüntetik az egészségügy legnagyobb problémáját, a betegségeket. Ezt követően az orvosok életkortól függetlenül mind nyugdíjba mehetnek, amiért már érdemes lesz hazatérni külföldről is, így véget ér az orvoshiány.

Betegségeket ezután kizárólag iskolai és munkahelyi hiányzás érdekében lehet majd igényelni és venni. A betegség eltűnésével véget érhet az ellenségeskedés a vírusokkal, akiknek választójogot adnak. Így újabb intelligens lényeket tudnak bevonni a magyar adórendszerbe. „Az örök élet bevezetésének előkészítését már megkezdtük, nemrégiben sikerült a Földre szállítani a Halált, így alapos tudományos vizsgálata és a félig altatott állapotban tartása lehet az egyik végső megoldás a problémára” – hangsúlyozzák.

Az örök élet unalmas

Ám amíg ezek megvalósulnak, addig is sok a teendő. Kiemelt feladatnak rögzíti az anyag, hogy át kell nevezni a kórházakat például FC János Kórházra vagy FC Szent László Kórházra és máris ömleni fog a taopénz hozzájuk is. Alapvető követelésük, hogy a stadionokat azonnal alakítsák át lélegeztetőgépekké, a lélegeztetőgépeket pedig stadionokká, s kormányra kerülve ezt rövid időn belül meg is tennék. Az egyéni felelősségvállalást tükrözi az a pont is, hogy minden beteg rokona újítson fel valamit a rendelőkben, minden rendelőben legyen egy rokon.

A kutyapártiak fenntartanák a hálapénz intézményét, enélkül ugyanis a nővérek nagy része már rég éhen halt volna. „Közösségi finanszírozású hajléktalan által finanszírozott nővéreket!” – követelik. Ugyanakkor leszámolnának a várólistákkal! „Ha kell, passzivisták jelentkeznek be a műtétekre, vizsgálatokra és ha sorra kerülnek, átadják a helyüket az igazi betegeknek” – szerepel a dokumentumban. A kórházi fertőzések elkerülése érdekében a fekvőbetegeket egymástól legalább egy fényévnyi távolságba helyezik majd át.

Prevenciós és mentálhigiénés programjuk lényeges eleme, hogyan lehet visszafiatalodva élni örökké és mi az egyetlen megoldás az unalmas örök élet problémára. Azt ígérik, hogy a válaszokat a 2022-es választásokig mindenképpen kitalálják és nyilvánosságra hozzák, tehát már nincs sok idejük ezen dolgozni a Kutyapárt szakértőinek.

Küzdenek a vírusok parlamenti képviseletéért

Közismert, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt számára különösen fontos a környezet- és természetvédelem, valamint a fenntartható fejlődés. Ők környezet alatt a teljes környezetet értik, ezért majdnem bármilyen körülmények közt határozottan kiállnak a növények és a vírusok jogaiért, valamint azok parlamenti és önkormányzati képviseletéért. „Szükséges tartjuk, hogy ezek a létformák, amik kétségtelenül a földi élet »csendes többségét« alkotják, maguk is alakíthassanak frakciót a magyar országgyűlésben, természetesen a vírusok kizárólag karanténban” – fogalmaz az anyag.

Befoltozzák az ózonlyukat, megnövelik a Nap élettartamát, eltérítik a Föld felé tartó minden második meteoritot, megállítják a globális klímaváltozást, csökkentik Azerbajdzsán káros anyag kibocsátását, aztán elmennek nyaralni. Új fajokat hoznak létre a kihaltak helyett, hogy számukat stabilizálják. Alapvetően a megújuló energiahordozókra szeretnének építeni, például Bayer Zsolt haragjára. Energiapolitikájuk fontos elemei a paksi atomerőmű által termelt energiával meghajtott lámpákkal megvilágított napelemek, amelyek elegendő áramot termelnek majd a teljes lakosságnak. Paks 2-t egy uszályra építik meg. A hűtés is könnyebb így, és ha esetleg probléma adódna, egyszerűen átvontatják Szevasztopolba az oroszoknak.

Beindítják a régóta halogatott kátyúprogramot

Újdonságként fogalmazzák meg, hogy a fotonteleportálás megnyitotta az utat a föld alatti napelemek előtt, így végre hatalmas napelemfarmokat lehet építeni Magyarország alá. Ellenzik a favágásokat a városokban, támogatják az ültetéseket, ugyanis semmi más nem képes olyan jól fellazítani a talajt a mélygarázsoknak, mint a fák – vélik. Beindítják a régóta halogatott kátyúprogramot, amellyel csökkentik a gépjárművek számát. Adókedvezményekkel segítik az új, biorepceautók elterjedését. „Ezek a 4-500 méter hosszú gépjárművek képesek megtermelni a nekik szükséges üzemanyagot a rajtuk hordott hatalmas repceültetvényeken” – adnak szakszerű műszaki leírást a gépjárműről. Fontos lenne a párt szerint, hogy az országgyűlési képviselők testközelből is megismerjék a tömegközlekedést, ezért minden honatyának heti öt buszjegyet el kell majd használnia.

Gazdasági, egészségügyi, zöld programja persze mindegyik pártnak lesz, az MKKP abban is különlegesnek számít, hogy ők az időjárás viszontagságaira is megoldásokat kínálnak. Terveik szerint nyáron kellemes, 20-25 fokot vezetnének be enyhe szellővel és simogató napsütéssel. Telente pedig egységes hótakaró borítaná az országot, kivéve az utakat, a tavaszt Boris Vian, az őszt pedig Franz Kafka elképzelése szerint kívánják megvalósítani. Időjárás-politikájuk további fontos eleme Thojj numíbiai esőisten importálása a Homokhátságra, és Mraznuk eltévedt svéd viharisten kiűzése az országból.

Megreformálják az időjárás-jelentéseket

„A természettel folytatott tárgyalásaink eredményeként a Római-part és a Kazincbarcikától északkeletre eső területek folyamatos ködben maradhatnak egész évben, és nem gördítünk akadályt az elé, hogy februártól októberig az utak és az árterületre épült bevásárlóközpontok, szállodák víz alá kerüljenek” – szerepel az elképzelésik között. Megnyugtatásképp közlik, hogy a világ más területein nem kívánják befolyásolni az időjárást, de az emissziós csillagködök környékén igen.

Megreformálják az időjárás-jelentéseket is. A jelenlegi elavult módszerek helyett a megfelelő célcsoportok az őket valóban érdeklő jelentéseket nézhetnek majd. Ezért lesz külön nagyvárosi, tv-s, népi és fedélmentesített verzió is. Hosszabb távon egyébként egyhetes évszakokban gondolkodnak, annyi idő alatt úgyis meg szokták unni az emberek mindegyiket – vélik a program szerkesztői.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések